PERSONAL TRAINING IN ZOETERMEER 0642983894

Instinct Personal Training

  • Start met een gratis proeftraining!

    Wat heb jij nodig, op dit specifieke moment, voor jouw persoonlijke doel?

    Laten we samen jouw doelen bepalen en behalen! Let's get fit!

    Kom in contact!

Mylogenics bij Instinct Personal Training

Wil je een einde maken aan zwakke plekken en de pijn nu weleens voor altijd vaarwel zeggen? Schakel Instinct Personal Training dan in voor Mylogenics in Zoetermeer! Met deze effectieve behandeling pak ik al jouw problemen aan een gaan we samen op zoek naar een succesvolle oplossing.

Zwakke spieren behandelen en sterker maken

Mylogenics houdt zich bezig met preventie, behandeling en prestatieverbetering. De methodiek combineert de meest doeltreffende elementen en technieken uit diverse behandelmethoden. Aan de hand van allerlei testjes spoor ik binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen jouw spier- en zenuwstelsel op. Deze testen bestaan uit kracht-, lengte- en subtiele provocatie toetsingen die mij een nauwkeurig beeld geven van jouw functioneren. Na het constateren van de zwakke punten stel ik meteen een gepaste behandeling op.

Hierbij gaat het zeker niet om een ontspannen massage, maar om een speciale verlengingstechniek van spieren en zenuwen. Door met mijn duim te drukken op het zwakke punt, druk ik de verkleving uit je lichaam.

Informatie over de prijzen? Klik hier.

Betere functie spier en minder pijn

Het doel is om zwakke schakels direct te versterken door ze te behandelen en door de functie te verbeteren. De verkleving wordt namelijk als het ware verminderd. Een bijkomend voordeel is dat de pijn zal afnemen. Een doelgericht trainingsschema is essentieel voor Mylogenics. Indien noodzakelijk moet je het herstel bevorderen met behulp van de juiste voeding en supplementen. De volgende stap is om aan de slag te gaan met revalidatie. In principe kan ik voor het wegwerken van de verkleving bij jou op locatie komen. Voor de training ben je van harte welkom (nabij het Balijbos) in Zoetermeer.

Wil je meer weten over deze methode? Je kan bellen naar 06-42983894 of het contactformulier invullen. Ik sta je spoedig te woord. De behandeling is eveneens effectief voor blessures.