PERSONAL TRAINING IN ZOETERMEER 0642983894

Instinct Personal Training

  • Start met een gratis proeftraining!

    Wat heb jij nodig, op dit specifieke moment, voor jouw persoonlijke doel?

    Laten we samen jouw doelen bepalen en behalen! Let's get fit!

    Kom in contact!

Instinct Personal Training voor jouw effectieve revalidatie

Nadat je jouw zwakke punten hebt gevonden met Mylogenics is het tijd voor jouw revalidatie in Zoetermeer. Instinct Personal Training staat voor je klaar met een passend trainingsschema om jouw klachten voorgoed vaarwel te zeggen. Schakel mij eveneens in als je last hebt van een blessure.

Blijvend herstel van de spieren en zenuwen

Revalideren draait in principe om het trainen en behandelen van bepaalde spieren en zenuwen. De trainingen gaan eigenlijk op geleiding van pijn. Daarbij is het van belang dat je aangeeft wanneer je precies pijn hebt. De behandeling verschilt per persoon en per doel. Voordat we aan de slag gaan met de training bespreek ik met jou wat er mogelijk is en welke manier het meest effectief is om voor altijd een einde te maken aan jouw probleem.

Zo kan het zijn dat we aan de slag gaan met losse gewichten, een slee of halters. Soms is trainen zonder gewichten al genoeg. Samen doen we er alles aan om de klachten blijvend te laten verdwijnen en de pijn niet meer terug te laten komen. In principe staat revalidatie voor aansterken en herstellen.

Sportrevalidatie

Ook voor sportrevalidatie kan je bij mij terecht. Ik kijk waar het probleem vandaan komt en stel vervolgens een persoonlijk plan op. Vaak gaan spelers of sporters te vroeg terug het veld op. Spieren krijgen hierdoor niet de juiste behandeling en het nodige herstel. Dankzij mijn ervaring weet ik wat de ideale combinatie is tussen trainen en rusten, waardoor een doeltreffend herstel gegarandeerd is. Op aanvraag verzorg ik tevens sportmassages.

Heb je vragen over de revalidatie van Instinct Personal Training? Neem contact met mij op door te bellen naar 0642983894 of door het contactformulier in te vullen. De sessies vinden plaats in Zoetermeer.